Online booking Online booking lejrskole
Danhostel Gudhjem
Løkkegade 7 · DK-3760 Gudhjem · +45 56 48 50 35 · gudhjem@danhostel.dk · Bank: 6060 0941094
Om vandrerhjemmet

Gudhjem Vandrerhjem fremstår idag efter i gammel tid at have fungeret som købmandsgård som et tidssvarende vandrerhjem med alle faciliteter, hvor man samtidig har bevaret ånden og miljøet på stedet med de små stuer, bjælkeloft, bindingsværk o.l. Med årene er Gudhjem Vandrerhjem blevet udvidet og moderniseret løbende.
 
Værelserne er i størrelser fra 2 til 12 personer. Herudover er der sovesale for herre, damer samt blandet køn. Der er stort fælleskøkken til rådighed med glas , kopper, gryder og lign. udstyr. Mulighed for at spise både ude og indenfor. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr på vandrerhjemmet.  Flg. forefindes på værelset ved ankomst. Senge, dyner og puder. Man kan leje sengelinned og håndklæder i receptionen ved ankomst. Linned koster 65 kr. pr. stk. og håndklæder 20 kr. pr. stk. Der er mulighed for wifi i fællesarealerne.
   
 
Den gamle købmandsgård, leverede bla. forsyninger til de lokale fiskerbåde når de skulle ud på togt.
 
Vandrerhjemmet i Gudhjem hører til blandt de ældste i Danmark. Allerede omkring 1930 blev nogle af bygningerne indrettet med sengepladser.
 
Danhostel Gudhjem Vandrerhjem er medlem af Landsforeningen Danmarks Vandrerhjem (DDV), og er et af de 5 autoriserede vandrerhjem på Bornholm.
 
 
 
© Danhostel Gudhjem Vandrerhjem 2010

www.danhostel.dk     Therns Hotel

HANDELSBETINGELSER